De GO-beslissing?

Om te kunnen starten met de bouw van Het Jeroen Pit Huis hebben we groen licht nodig van de bestuursleden van Amsterdam UMC, Leger des Heils GWCA en de Stichting van Karnebeek4kids. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt door het projectteam om aan alle voorwaarden te voldoen om te komen tot een GO – beslissing, die we hopen begin 2020 te kunnen nemen. Voorwaarden zijn o.a. zicht op € 7 miljoen inkomsten voor de bouw van Het Jeroen Pit Huis, goede afspraken met zorgverzekeraars en vastgestelde uitgangspunten voor samenwerking tussen de partners.

We staan er goed voor! De GO- beslissing om Het Jeroen Pit Huis te gaan bouwen komt dichterbij. De teller staat nu al op €6.1 miljoen. Dit bedrag is toegezegd door een betrokken groep private donateurs. Ook het bedrijfsleven wordt benaderd om betrokken te zijn bij de bouw en het interieur van Het Jeroen Pit Huis. Tevens zijn we ook bezig met  aanvragen bij een aantal vermogensfondsen.

Veel dank aan alle donateurs dusver, die ons steunen om de GO – beslissing mogelijk te gaan maken om Het Jeroen Pit Huis gaan verwezenlijken.

Wilt u ook doneren of anderszins bijdragen?

Het Jeroen Pit Huis