STEUN ONS!

Met uw donatie maakt u het verschil voor de ernstig chronisch zieke kinderen én hun gezinnen! Dankzij uw bijdrage kunnen wij ervoor zorgen dat ons huis en de gezinnen de zorg, en alles wat erbij komt kijken, krijgen die ze zo nodig hebben om uiteindelijk de veilige stap naar huis te maken.

U kunt op de volgende wijzen aan Het Jeroen Pit Huis doneren:

Eenmalige donatie:

Bankoverschrijving:
IBAN: NL64 ABNA 0507 150813
t.n.v. Stichting Steun EmmaKinderziekenhuis

o.v.v. Fonds op Naam Het Jeroen Pit Huis

Of scan met uw telefoon onze QR code:

Word Maatje van Het Jeroen Pit Huis

Wij ontvangen geen overheidssubsidie en zijn afhankelijk van uw steun!

Door uw jaarlijkse bijdrage kunnen wij zorgen dat tal van faciliteiten en het huis zo uitgerust zijn dat het bijdraagt aan het onderhoud alsmede aan het welzijn van de kinderen en hun gezinnen.

 

maatjes-logo

Ja, ik word Maatje en steun jullie jaarlijks (tot nadere opzegging) met:

Voor meer informatie, neem contact op met Nicole Weglau-Deiters op 06-22935259 of weglau@hetjeroenpithuis.nl

Sponsoring in natura

Mocht u of uw bedrijf iets willen betekenen voor de ernstig zieke kinderen en hun ouders die in ons huis (gaan) verblijven met bijvoorbeeld met producten of door het doen van vrijwilligerswerk (denk aan koken, de (speel) tuin onderhouden?

Neem dan contact op met Nicole Weglau-Deiters via: weglau@hetjeroenpithuis.nl
Periodiek schenken?
Het Jeroen Pit Huis is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Onze ANBI status brengt voor u als mogelijke gever voordelen met zich mee. Een periodieke gift aan stichting Het Jeroen Pit Huis is volledig aftrekbaar dankzij de nieuwe regels voor periodiek schenken. Mocht u interesse hebben of meer willen weten, neem dan contact op met Nicole Weglau-Deiters op 06-22935259 of via weglau@hetjeroenpithuis.nl

Het Jeroen Pit Huis, een fonds op naam onder Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis, legt uw gegevens vast conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We kunnen deze gebruiken om u te informeren over onze activiteiten en projecten. Als u deze informatie niet wilt ontvangen kunt u dat laten weten via Meibergdreef 91; 1105 BK Amsterdam of via info@hetjeroenpithuis.nl. Indien u doneert geeft u aan ouder dan 16 te zijn en geeft u toestemming tot het verwerken van uw persoonsgegevens conform de privacy verklaring conform de Algemene Verordening Persoonsgegevens. 

Er kan geen refund op uw donatie gegeven worden. Uw donatie komt volledig ten goede aan Het Jeroen Pit Huis.

Het Jeroen Pit Huis