Word ZakenMaatje

Samen zorgen voor de ernstig chronisch zieke kinderen en hun gezinnen?
Wij zoeken daadkrachtige bedrijven die  ons willen helpen en met ons mee willen denken en werken.

Wij willen graag ieder gezin met een ernstig chronisch zieke kind helpen om de veilige en bestendige stap naar huis te maken middels een verblijf in ons huis. Dat kunnen wij niet alleen en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste en gecommitteerde ZakenMaatjes die ons willen steunen door jaarlijks structureel bij te dragen. Dat kan als donateur, maar ook als partner (sponsor in natura). Met jullie hulp kunnen wij zaken/projecten mogelijk maken die niet door de zorgverzekeraar worden vergoed, zoals de voorzieningen voor de zieke kinderen en hun ouders die zo onmisbaar zijn. Zo bouwen wij aan ons huis en de toekomst van ons zorgconcept.

Aanmelden als ZakenMaatje? Of ontvangt u graag meer informatie? Heeft zelf ideeen?  Neem dan contact op met Sasha Stone: klik hier

Samenwerken en elkaar versterken daarmee bouwen we aan de waarborging en toekomst van ons zorgconcept.

 

Goed om te weten: zakelijke schenkingen zijn aftrekbaar en onze stichting heeft de ANBI status.

Een voorbeeld van een zakenmaatje (in natura)

Eén van onze zakenmaatjes is Lavazza. die mogelijk maakt dat iedereen in ons huis kunnen genieten van heerlijke koffie. Zij doen dit door gezamenlijk met Franke Hillewaert alles rondom de koffie voorziening te faciliteren – high end volautomaten, full service all-in onderhoud en alle benodigde koffie producten.

Maayk de Poorter, directeur Lavazza Nederland: “ We begrijpen dat Het Jeroen Pit Huis al haar middelen moet aanwenden voor de beste zorg en dienstverlening aan de patiënten en de betrokken gezinnen en familie. Deze top kwaliteit van geboden zorg, verdient ook een top invulling van koffie. Juist omdat het voor zowel de medewerkers als alle betrokkenen soms het enige lichtpuntje is van een zware dag. Daarnaast zorgt koffie voor verbinding en verhoogt een ‘positive vibe’ van de omgeving, Wij zijn dan ook erg trots dat wij onze bescheiden bijdrage aan Het Jeroen Pit Huis mogen leveren. We hopen oprecht dat iedereen toch even de juiste ontspanning en zijn of haar rust moment vindt als ze genieten van een lekkere kop koffie of cappuccino”.

Het Jeroen Pit Huis
JCI-logo

Het Jeroen Pit Huis heeft, als onderdeel van het Amsterdam UMC, het JCI-Keurmerk voor de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg, het onderwijs en het onderzoek. Het kwaliteitskeurmerk is toegekend door Joint Commission International (JCI), een internationaal accreditatieorgaan voor de gezondheidszorg.

JCI gaat uit van ‘continu willen verbeteren’ en heeft bij de toetsing van Het Jeroen Pit Huis de huiselijke setting als uitgangspunt genomen.

JCI toetst aan de hand van 1400 normen, door beoordeling van beleidsdocumenten, bezoek aan locaties en gesprekken met medewerkers en patiënten. Auditoren van JCI kijken daarbij naar de kwaliteit en veiligheid van onze patiëntenzorg, onderwijs, onderzoek en ook zorgondersteunende processen, zoals medische apparatuur, schoonmaak en (brand)veiligheid.

JCI is erkend door de World Health Organization (WHO) en opgericht om de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in de gezondheidszorg te verbeteren. Zij werken volgens een patiëntgericht normenkader waaraan zij organisaties toetsen en waarbij kwaliteit en (patiënt)veiligheid centraal staan. Met de accreditatie voldoen we aan de door IGZ en zorgverzekeraars gestelde eisen.