Even voorstellen….

Achter de schermen zijn er veel mensen hard aan het werk om Het Jeroen Pit Huis te realiseren. Zo ook Nathalie Bockhoudt, projectmanager bouw van Het Jeroen Pit Huis. We stelden haar een aantal vragen:

1. Wat is jouw rol bij Het Jeroen Pit Huis?

“Ik ben Project Manager voor de realisatie van het huis. Dit betekent dat ik het ontwerp, bouwkundig en installatietechnisch, mag mee-bedenken en vervolgens samen met de aannemers de uitvoering coördineer, tot en met de oplevering en daarna”.

2.       Waarom vind jij het belangrijk dat Het Jeroen Pit Huis er komt?
“Omdat ik door het verhaal van Emilie van Karnebeek besefte dat gezinnen soms geen toekomst zien, omdat ze niet weten hoe ze met hun kind, die 24/7 verzorging nodig heeft, en het gezin als geheel, weer thuis kunnen functioneren”.

3.       Wat zie jij als grootste uitdaging in Het Jeroen Pit Huis?

“Dat is voor mij de basiswens om een ’thuisgevoel’ te bieden voor een gezin, maar wel alle techniek en praktische zaken in te bouwen die nodig zijn om het zieke kind goed te kunnen verzorgen. Door de medische staf, maar ook door de ouders. Dit moet alles gebaseerd zijn op apparatuur en techniek die thuis ook ter beschikking van de ouders moet zijn. Er is geen echt voorbeeld, maar het moet wel meteen 100% goed zijn. Dat vraagt een uiterst kritische blik op alles wat gevraagd wordt en alles wat geleverd kan worden. De samenwerking met Emilie en Iris en alle betrokkenen er omheen is voor mij uniek en enorm motiverend om het goed te doen”.

Het Jeroen Pit Huis